Szülésre fekészítő tanfolyamok


A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.
 
A két nagyobb csomag első 10-10 vásárlója ajándékot kap!
  • A szülésfelkészítő teljes csomag esetén: ELFOGYOTT. A teljes csomag első 10 vevője már megvan. Ajándékuk ez volt: Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj) vagy választhatod a szoptatásra felkészítő tanfolyam 50% kedvezményre jogosító kuponját. 
  • A Szülésfelkészítő VIP csomag esetén Panarom olaj csomagot (Parázs olaj vitalitás növelésére vajúdás alatt és Hold olaj ami gátmasszázs olaj, Világra hozó olaj vajúdás alatti masszázshoz és Ezerjó olaj gátseb gyógyításra) vagy megkaphatod szoptatásra felkészítő tanfolyamot ajándékba.

Az ajándékcsomagot átveheted a "Szülni jó!" központban, vagy ha szeretnéd, belföldre postázni is tudjuk.
 

1, A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft   
Ezt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
2, A szülésfelkészítő teljes csomag 32000 Ft 
Szülésfelkészítő telkes csomagEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.
 
3, A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 
Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Második babánkat várjuk, de így is voltak bennünk kérdések, félelmek. Sokmindenre választ kaptunk és olyanokról is hallottunk, amikről korábban, máshol még nem. Ágit is picit jobban megismertük. Nekünk sokat segített, hogy át tudjuk beszélni a felmerült témákat, megerősítést is kaptunk. Kicsit kettesben is voltunk közben, hogy valóban odafigyelhessünk egymásra és a babára."
Nagy Nikoletta,  Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Online-Élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.06.29.

"Rendkívül hasznos volt, nagyon informativ volt, kérdezni nem is nagyon kellett mert nagyon részletesen volt összeállitva"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Mivel még csak félidő táján járok, a szülés (bár sokat olvasok,informálódok róla) mégis azért valami távoli dolognak tűnt eddig, nem éreztem "magaménak". Az előadás vége felé viszont azt kezdtem érezni (és azóta is),hogy bár ott tartanék már, kifejezetten szeretném megélni, átélni minden nehézségével együtt, hogy ez az egész, ha az ember rákészül és tudása van róla, akkor mégsem egy félelmetes,horrorisztikus, túlélendő szükséges rossz :) Ezért vagyok a leghálásabb nektek!"

Kostyó-Pajer Zsófia,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"A Doktornő kiváló szakember, maximálisan kompetens előadó és egy percig sem unatkoztam. Örülök hogy őt választottam, szerintem ő a legideálisabb számomra életem legfontosabb eseményét végig vezetni."
Németh Csabáné Dudar Zsófia Lilla, Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Az egész nap felépítése, dinamikája szuper volt, nagyon tetszettek az előadások, a témák is logikus, pont jó ütemben, szépen felépítve követték egymást. Tetszett, hogy mindvégig interaktív volt az egész nap, hogy bármilyen kérdést bátran fel lehetett tenni. Tetszett a félelmekkel való munka is, hogy minden szorongásra megnyugtató választ adtál. És persze Ági a csodálatos személyiséged az egész nap és tanfolyam egyik meghatározó pillére volt! Köszönjük, hogy ott lehettünk!"
Fanni

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Kiválóan összeállított tanfolyam, megkérdőjelezhetetlen szakmai tudással, csodálatos az egész filozófiája és az előadó személye, hozzáállása még közelebb hozza az ember lelkéhez is az információkat."

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Szokás szerint szuper jó tanfolyam volt. Ági minden tanfolyamáról úgy megyek haza, hogy minden számomra szükséges infót megkaptam, minden a helyére került, és teljesen nyugodt vagyok. Ami még nagyon tetszik, hogy az apák szerepére is mindig külön hangsúlyt fektet, így férjem is szívesen jön, mert ő is sok hasznosat tanul a tanfolyamokon."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Az derült ki számomra a tanfolyamon, hogy milyen döbbenetesen sok dologról nem tudom, hogy nem tudom. Ezért nem tudok róla kérdezni, nem keresek rá az interneten :) és főleg, nem tudom, hogy akár dönthetek is benne, és hogy beszélnünk kéne róla a férjemmel. Nagyon nagy a 'zaj' a szülés körül. Minél előbb végzi el valaki a tanfolyamot, annál tudatosabban tudja kiválasztani azokat a hangokat és tetteket, amikre neki személyesen a leghasznosabb hallgatnia és támaszkodnia, így tudatosabb és magabiztosabb lehet a szülés folyamán."

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon örülök, hogy részt vettünk a tanfolyamon. Első gyermeket váróként, nehéz elképzelni, hogy mi vár majd ránk a szülésnél. Itt pedig egy objektív szemüvegen keresztül nézhettünk rá a folyamatra, ahol sem túlidealizálás, sem rémisztgetés nem volt jelen.
Külön hálás vagyok azért, hogy rávilágított, hogy szabad, sőt kell az orvosoktól, személyzettől kérdezni (tisztelettel, elfogadóan). Mindezidáig az volt bennem, hogy miért kérdőjelezem meg kérdéseimmel az orvost, hisz ő a szaktekintély. Viszont a jókor, jó helyen feltett kérdésekre igenis szükség van ahhoz, hogy eltűnjön a félelem, a kétely és esetenként a rutinszerű beavatkozások egy része is is.
"

 Csókáné Eckert Márti, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Nagyon hasznos tanfolyam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden szülés előtt állónak részt kellene vennie rajta!"

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.