Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Bármikor lehetett bármilyen kérdést feltenni, illetve szünetekben a segítők és kiállítók is nagyon segítőkészek voltak. Nekem tetszett, hogy volt friss gyümölcs és egészséges nassolnivaló is, illetve kapszulás kávé (párom miatt). Tetszett még a tanfolyam végén a videós blokk, különösen apukák szempontjából tartom ezt hasznosnak, akik nem biztos hogy maguktól is keresgélnek neten szülés videókat (egy kismamáról ezt jobban el tudom képzelni). Jó volt még, hogy szünetekben lehetett a Bikás parkban sétálni."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Második babánkat várjuk, de így is voltak bennünk kérdések, félelmek. Sokmindenre választ kaptunk és olyanokról is hallottunk, amikről korábban, máshol még nem. Ágit is picit jobban megismertük. Nekünk sokat segített, hogy át tudjuk beszélni a felmerült témákat, megerősítést is kaptunk. Kicsit kettesben is voltunk közben, hogy valóban odafigyelhessünk egymásra és a babára."
Nagy Nikoletta,  Online-élő Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2016.10.22

"Nagyon sokat kaptam! Minden nagyon hasznos volt számunkra! Amit vártunk nagyon az a gyakorlati témák pld.: fürdetés stb...de addigra nagyon elfáradtunk és türelmetlenek lettünk, így már a végén nem maradtunk ott."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Első babánkat várjuk, kicsit elvesztünk a sok iránybòl áramlò informáciòkban. Szerettük volna, hogy a babavárás során rá tudjunk hangolòdni az előttünk állò feladatokra, eseményekre. Ági mindhàrom tanfolyamán voltunk és a legjobb választásnak bizonyult. Sok és nagyon hasznos infot kaptunk, ami megfelelő alapot és nyugodtságot adott nekünk. Minden felmerülő kérdésre választ kaptunk. Bármit meg lehetett kérdezni. Mindenkinek csak bátran ajànlani tudjuk! A szemléletmòd, ami Ági képvisel nagyon jò és remek alapot ad a továbbiakhoz! Nagyon hálásak vagyunk Neki!"

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2019.03.15.

"Ez volt a második tanfolyam amin eddig részt tudtunk venni. Első babánkat várjuk és nagyon hálásak vagyunk a sok hasznos információért és tudnivalóért amik elhangzottak a nap folyamán. Szeretem hogy családias a légkör és tabuk nélkül lehet beszélni a felmerülő kérdésekről, és most is sok energiát és erőt kaptam a naptól."
Vivi

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2018.03.24.

"Erőt szerettem volna meríteni a felkészülésből. A természetes szülés, a jó szülésélmény lehetősége sok szempontból ismert számomra, de nem tudtam, hogy Én, Mi ezt hogy fogjuk pontodan csinálni? Mi történik, mit kell tennem? Elronthatok valamit? Nagyon sok tényszerű információ hangzott el, és sok gyakorlati példa, talán még több "varázsmondat" - amik abban segítenek, hogy tudjam és higgyem, hogy képes vagyok boldogan, békében megszülni a kisbabámat, hogy nem fenyegetnek veszélyek, hogy ismerjem és használjam az erőmet, bízzak és szeressek a választott segítőimben mindent, amit ők adhatnak. - Hát ezt kaptam, röviden. Sokkal több is, mint amire számítottam :)"

Marosi Melinda, Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Nagyon hasznos a tanfolyam, megéri elmenni. Nem szabad az ilyenre a pénzt sajnálni, főleg ha a baba már úton van.:) Máshol nincs ilyen tanfolyam, így nagyon érdekelt, hogy milyen lesz. Sok ismerősöm nem tud/tudott szoptatni, valószínűleg az első napokban a kezdeti nehézségekbe ütközve ronthattak el valamit. Még a szülés picit hátra van, de sokkal magabiztosabbnak érzem magam a témában, mint azelőtt. Nem félek a szoptatástól, de ha bármi rossz is történne vannak természetes megoldások és nem az az eslő gondoloatom, hogy jó pl. begyulladt a mellem és abbahagyom a szoptatást, mert fáj. Nagyon hasznos volt, csak ajálani tudom, ugy ahogy a szülésre felkészítő tanfolyamot. ;) Ezek után a harmadik tanfolyamra is elmegyünk a férjemmel a sok hasznos információ miatt. Jobb egy tapasztalt szakértőtől "megtanulni", mint könyveket olvasni vagy az interneten böngészni néha valótlan infókat. Kôszönjük Ági a sok információt!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Megint csak többet kaptunk, mint amit vártunk :)"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg hasznos infót kaptunk. Úgy érzem, hogy a tanfolyam sokat segített abban, hogy amennyire lehet, felkészüljünk előre a szoptatásra. Ami eddig a témával kapcsolatban kavargott a fejemben, az most szépen letisztult, és összeállt."

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Hiánypótló ez a tanfolyam! A szülésfelkészítőt is nagyon fontosnak tartottuk, de úgy éreztük, hogy ez, a gyermekágyas időszak az, amivel nem biztos, hogy tudjuk majd, hogy mihez kezdjünk, ezer féle tanácsot hallottunk már. Áginak köszönhetően viszont úgy éreztük, hogy tisztult a kép, és olyan pofonegyszerűen magyarázott el mindent, hogy egymás után jöttek az 'aha!' élmények. Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy nem volt szó ezen a tanfolyamon a szülésről, mégis könnyebbé fogja tenni számomra, mert várni fogom ezt a következő - marha nehéz, de csodálatos - időszakot is :) És talán ez segít majd lelkileg "elengedi" a babámat a testemből. Aztán majd meglátjuk. :) Nagyon értékes volt az idő amit együtt tölthettünk Ágiékkal a tanfolyamon. Elkepesztően pozitív és laza volt a hangulat, elhittük nekik, hogy bármilyen nehéz lesz, az rendben van, és túl leszünk rajta és meg tudjuk csinálni, sőt, élvezni fogjuk :)"

 Bábosik Nikolett, Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.