Szülésre felkészítő tanfolyam teljes csomag

kismama_laptoppal
32 000,00 HUF egységár

Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik mélyebben el szeretnének merülni a témában. 

A csomag 19 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mit is gondolsz most a szülésről, és miért is gondolod azt amit. Honnan csöppentél bele a mostani várandós énedbe, és miért is van ennek nagy jelentősége? Tartalmazza a teljes „szülés szakaszai” csomagot, továbbá az apák szerepét, segítési pontjait, szülőszobai jelenlétét. A szülési fájdalom természetét, annak természetes, és orvosi csillapítása mellett, szó van az oxytocinról, a császármetszésről, és benne van több olyan blokk, ahol a tanfolyamokon elhangzott legérdekesebb kérdésekre válaszolok. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A szülés életed egyik legnagyobb és egyik legmeghatározóbb élménye lesz. Ha jó élményként tudod elraktározni, akkor életed más területein is tudsz erőt meríteni belőle, éppen ezért nagyon fontos, hogy a szülés ne egy szükséges rossz legyen ahhoz, hogy családdá váljatok, hanem egy olyan esemény, amire már akár másnap, de majd később sok-sok év múlva is örömmel tudtok visszaemlékezni. 

A szülés régen a családok természetes, közösen megélt és átélt eseménye volt. A felkészülésbe a kislányok belenőttek, ahogy nagylányokká váltak. Láttak szülést, láttak csecsemőt, láttak szoptatást, éjszakázást.  A XXI. században ez egy kicsit másként alakult. Ma már nem ritka, hogy nők úgy lesznek várandósok, hogy addig semmilyen kapcsolatuk nem volt a gyermekvárás speciálisan más állapotával. 

A felkészülés azonban roppant fontos. Ahogyan megtervezel és felkészülsz életed más nagy eseményeire, legyen az egy régóta tervezett nyaralás, vagy költözés, ugyanígy erre az eseményre is fel kell készülnöd. 

Nagyszerű, ha ez a családodon belül ma is egy működő hagyomány, ha kapsz egy életszagú tájékoztatást a rokonoktól. Ha azonban ez nem így van, vagy szeretnéd ezt egy szakembertől is hallani, akkor itt a lehetőséged arra, hogy megismerd a szülés valódi természetét, és a szülés eseményei ne váratlan fordulatok legyenek számodra. 

A kismamák kérésére 2015-ben kezdetem el a szülésfelkészítő tanfolyamokat, ahol igyekszem minden részletre kiterjedő ismeretátadás mellett a válaszokra is nyíltan, őszintén válaszolni. Ebből a tanfolyamból -szintén a Ti kérésetekre-, és a körülmények alakulása kapcsán, mostanra lett online is elérhető, többször visszanézhető, a diákat is tartalmazó szülésfelkészítő tanfolyam. 3 különböző csomagot állítottam össze.

A szülés szakaszai kis csomag: 14000 Ft 

 
Kis csomagEzt a csomagot ajánlom azoknak, akik csak a lényeggel akarnak foglalkozni. 

A csomag 6 videót tartalmaz, amikben szó van arról, hogy mi a szülés megindulásának a jele, mik a szülés szakaszai, milyen jellemzői vannak ezeknek a szakaszoknak, hogyan tudod ezeket a szakaszokat a legjobban megélni. Beszélek a gátmetszésről, és a gátvédelemről is. A videókat, megvásárlás után 9 hónapig nézheted meg.

A Szülésfelkészítő VIP csomag  45000 Ft. 


Dr. Dékány ÁgnesEzt a csomagot azoknak ajánlom, akik mindenre kíváncsiak, és igazán fel szeretnének készülni. 

A csomag tartalmazza a teljes szülésfelkészítő 19 videó anyagát, valamint egy személyes beszélgetést velem azoknak, akiknek a videók után jól esne egy-egy kérdést, egy-egy területet személyesen is átbeszélni. 
A beszélgetésre a tanfolyam elérhetőségének 9 hónapján belül 1x van lehetőségetek. Ez egy szombat délutáni időpont lesz, amikor 3 órában, vagy személyesen a Szülni jó!  központban találkozunk, vagy webinar felületen keresztül, online beszéljük meg a kérdéseket. Maximum 5 család és én leszünk egy-egy beszélgetős csoportban, így az intimitás mellett közösen tudunk megbeszélni érdekes kérdéseket, témákat. Igény szerint ilyenkor szülésvideók megnézésére, átbeszélésére is lesz lehetőség. 

A vásárlás feltétele Általános Részvételi Feltételek (link) elfogadása.

Bevásárló kosár

Vélemények a szülésre felkészítőről (vágatlanul)

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

"A terhességgel és szüléssel kapcsolatos félelmeink fő oka a megbízható információ hiánya: főleg a rémtörténetek terjednek, mindenki mást mond, de hiteles forrás kevés akad, pedig ez alapvető lenne.
A tanfolyam legnagyobb eredménye az volt, hogy megnyugtatott, és ezt azzal érte el, hogy egyszerűen elmondta, mi fog történni az elejétől a végéig, milyen lehetőségeink vannak közben, milyen beavatkozások fordulhatnak elő stb. Ha nehéz is lesz, már nem az ismeretlennel kell szembenézni, köszönjük.
"

Kismama visszajelzés,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.09.05.

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Néhány évvel ezelőtt úgy gondoltam a szülésre, mint egy elviselhetetlen szörnyűségre. Nem a fájdalom miatt, vagy mert ne lennék képes rá. Hanem azért, mert nem bízom az emberekben, szakmaiságukban, hozzáállásukban. Sajnos ezt az érzést sok rossz kórházi/orvosi tapasztalatom erősítette meg bennem. Kizárólag úgy tudtam csak elképzelni ezt az eseményt, hogy olyan megoldással történjen, amiben nem emlékszem majd semmire, hogy ki mit csinált/mondott körülöttem. Ehhez képest, amióta a kislányunkat várjuk, teljesen más elképzeléseim vannak, azonban a frusztrációim megmaradtak. Ágnes előadása során sokkal közelebb került hozzám a hüvelyi szülés, és a bizalom a természetességben és a saját ösztöneimben. Egyúttal olyan átfogó képet kaptam a szülésről, születésről, ami rengeteg frusztrációmat feloldotta. Van még mit rendbe tennem magamban a kisasszony érkezéséig, de nagyszerű alapot és óriási segítséget kaptam! Emellett természetesen megtaláltam azt a szakmai csapatot is, akikben maximálisan meg tudok bízni."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Egyértelműen pozitív, mert végig hiteles, őszinte, emberileg és orvosilag is logikus, jól felepitett anyag. Bármit lehet kérdezni és mindenre jol használható válasz érkezik."
 Apuka visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

"Nagyon alapos, a kezdetektől felkészítő tanfolyam. Ajánlom mindenkinek, akiben bármilyen félelem van a szüléssel kapcsolatban, végtelenül megnyugtató és részletes. Nincs rossz kérdés, nincs tabutéma, Ági mindenre tökéletes lazasággal válaszol. A szülés fizikai aspektusa mellett rengeteg szó esik a lelki részről is, ami eddigi ismereteim szerint mind a könyvekben, mind az intézmények vagy egészségügyi dolgozók által szervezett szülésfelkészítőkön nagyon háttérbe szorul."
Ferencz Kinga - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.02.01.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon örülök, hogy részt vettünk a tanfolyamon. Első gyermeket váróként, nehéz elképzelni, hogy mi vár majd ránk a szülésnél. Itt pedig egy objektív szemüvegen keresztül nézhettünk rá a folyamatra, ahol sem túlidealizálás, sem rémisztgetés nem volt jelen.
Külön hálás vagyok azért, hogy rávilágított, hogy szabad, sőt kell az orvosoktól, személyzettől kérdezni (tisztelettel, elfogadóan). Mindezidáig az volt bennem, hogy miért kérdőjelezem meg kérdéseimmel az orvost, hisz ő a szaktekintély. Viszont a jókor, jó helyen feltett kérdésekre igenis szükség van ahhoz, hogy eltűnjön a félelem, a kétely és esetenként a rutinszerű beavatkozások egy része is is.
"

 Csókáné Eckert Márti, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

"Alapos és hasznos élettani ismereteket kaptunk mély empátiával, mentális, lelki megközelítéssel vegyítve, nagyon informatív volt, abszolút baba, édesanya és apa, vagyis családközpontú. Segít nagyon!"

 Fürjes Balázs, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.25.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2017.06.03.

"Én nagyon hasznosnak érzem ezeket a tanfolyamokat, főleg az interaktív jellegük miatt. Bár személy szerint már sok információval érkeztem, de így is akadtak olyan témák, amikkel korábban nem találkoztam. Számomra nagy segítség volt abban, hogy a férjem is közelebb kerüljön a szüléshez, ne tartson tőle annyira, más módon nem hiszem, hogy el tudtam volna ezt érni."
Noém

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Minden leendő szülőnek ajánlom ezt a tanfolyamot! Egyik szakkönyv sem targyalja ki jobban azokat a témákat, amik ott hangzanak el. Nincs tabu téma, és egyensúlyban van a tudományos megközelítés az ösztönössel, vagy ha tetszik a spirituálissal. Nem tudhatjuk előre milyen szülésünk lesz, de eszközöket ad minden eshetőségre, amiket akár a terhesség idején hasznalhatunk a lehető legtermészetesebb és örömteli szülés érdekében. Apukák számára is nagyon hasznos, nem csak az ő szülés körüli feladatuk miatt, hanem jobban megérthetik a nőkben zajló biologiai és pszichés folyamatokat, ezáltal közelebb hozza őket egymáshoz."

Rado Nancy

Szülésfelkészítő- 2018.11.17.

Azt vártam, hogy részletesen megismerjem a szülés folyamatát. Amiket eddig hallottam, az a helyére kerüljön. Magabiztosan tudjak dönteni az engem érintő kérdésekben, magabiztosabban menjek szülni. Úgy érzem, hogy ezt meg is kaptam.

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

"Nagyon felhasználóbarát, nem volt benne üresjárat :)"

 Fehér Tamás, Online-élő közvetítésről visszajelzés - Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.04.04.

Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Feliratkozás hírlevélre

Ne maradj le hasznos cikkekről, írásokról! Iratkozz fel hírlevélre!
Használati feltételek
© 2021 Szülni jó. Minden jog fentartva.