Online szoptatásra felkészítő tanfolyam

5 órányi videóanyagban minden fontos, amit tudnod kell a szoptatásról!

Online szoptatásra felkészító tanfolyam

Részletekért kattints ide!

 
 

Vélemények (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez- 2018.10.20.

"Nagyon hasznosnak találtam, főleg a praktikum oldaláról. Mit vegyek, mi hülyeség. Miért érdemes hordozni, hogy csináljam jól. Hogyan is zajlik egy kisbaba gondozása, különösen az elején."
Gasparovszky Bea

Szülésfelkészítő - 2018.09.15.

"Nagyon tetszett az előadó hitelessége, szakmai hozzáértése és a szüléshez való hozzáállása. Hasznos információkat kaptam a szülés folyamatáról. A csoportmunka során jó volt a szüléssel kapcsolatban felmerült félelmeket átbeszélni. A tanfolyam végén sok kérdésemre választ kaptam, magabiztosabban és nyugodtabban várom a szülést."

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Mindhárom tanfolyamon részt vettünk. A szoptatásra felkészítő tanfolyamon a férjem nem tudott eljönni, de utólag visszagondolva jó lett volna, ha azon is ott van. Minden alkalommal úgy jöttünk ki, hogy nem félünk, jöjjön aminek jönnie kell, simán megbirkózunk a helyzettel. :) Önbizalmat adott és azokat a kérdéseket amikről túl sok vagy téves információ jutott el hozzánk, azon a véleményen is tudtunk még formálni. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy jelen lehettünk és ennyi mindent tanultunk ezeken a napokon. Bátran fogom ajánlani a tanfolyamot minden leendő kismamának akivel találkozni fogok és kérdései vannak."

Barbi

Marosi Melinda, Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Nagyon hasznos a tanfolyam, megéri elmenni. Nem szabad az ilyenre a pénzt sajnálni, főleg ha a baba már úton van.:) Máshol nincs ilyen tanfolyam, így nagyon érdekelt, hogy milyen lesz. Sok ismerősöm nem tud/tudott szoptatni, valószínűleg az első napokban a kezdeti nehézségekbe ütközve ronthattak el valamit. Még a szülés picit hátra van, de sokkal magabiztosabbnak érzem magam a témában, mint azelőtt. Nem félek a szoptatástól, de ha bármi rossz is történne vannak természetes megoldások és nem az az eslő gondoloatom, hogy jó pl. begyulladt a mellem és abbahagyom a szoptatást, mert fáj. Nagyon hasznos volt, csak ajálani tudom, ugy ahogy a szülésre felkészítő tanfolyamot. ;) Ezek után a harmadik tanfolyamra is elmegyünk a férjemmel a sok hasznos információ miatt. Jobb egy tapasztalt szakértőtől "megtanulni", mint könyveket olvasni vagy az interneten böngészni néha valótlan infókat. Kôszönjük Ági a sok információt!"

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.02.04

"A tanfolyam nagyon értékes tudnivalókat tartalmazott. Bárki feltehette a kérdéseit, amiből a többiek is tanulhattak. Ez egy jó kezdőcsomag a szülés utáni időszakra."

Dénes Éva

Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

"Nagyon összeszedett, velős, tömény volt és még mindig tudtam meg új információkat is."

 Segítség a kezdetekhez tanfolyam - 2020.02.15.

Szülésfelkészítő tanfolyam-2017.11.25.

"Kevés olyan helyet találtam eddig, ahol lehet őszintén beszélni és kérdezni. Itt minden várakozáson felül alakult, sokkal kevésbé tartok már a szüléstől, de fontos, hogy nem azért, mert el lettek volna titkolva a nehézségek. Épp ellenkezőleg, minden részletről őszintén és nyíltan lehetett beszélgetni, mindennek megismertetve a jó és rossz oldalát."

Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

"Nagyon átfogó volt a tanfolyam, minden kétségemet eloszlatta a fájdalmakkal, érzéstelenítéssel kapcsolatban Rájöttem, hogy a szülés nem kell, hogy a filmekben látottakhoz hasonló kínszenvedés legyen. Meghozta a kedvemet a szüléshez, alig várom, hogy én is egy jó szülés élménnyel távozzak a kórházból."

Halassy-Tájcsnek Éva,Online-élő közvetítés- Szülésfelkészítő tanfolyam - 2020.05.16.

Szülésfelkészítő- 2018.11.17.

"Hiánypótló ez a tanfolyam, ahol azon kívül hogy választ kaptam minden kérdésemre, még arról is meg tudtak győzni, hogy nemcsak képes vagyok a szülésemet probléma mentesen végig csinálni, hanem valóban jó élmény lesz."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Minden leendő szülőnek ajánlom ezt a tanfolyamot! Egyik szakkönyv sem targyalja ki jobban azokat a témákat, amik ott hangzanak el. Nincs tabu téma, és egyensúlyban van a tudományos megközelítés az ösztönössel, vagy ha tetszik a spirituálissal. Nem tudhatjuk előre milyen szülésünk lesz, de eszközöket ad minden eshetőségre, amiket akár a terhesség idején hasznalhatunk a lehető legtermészetesebb és örömteli szülés érdekében. Apukák számára is nagyon hasznos, nem csak az ő szülés körüli feladatuk miatt, hanem jobban megérthetik a nőkben zajló biologiai és pszichés folyamatokat, ezáltal közelebb hozza őket egymáshoz."

Rado Nancy

© 2020 Szülni jó. Minden jog fentartva.