A +36/70/667-00-63 telefonszámon a nálunk szülő kismamák számára az egyik velem dolgozó szülésznő elérhető.

Ha úgy érzed megindult a szülésed, vagy sürgős problémád merülne fel, felhívhatod ezt a számot, hogy egy szülésznővel tudj beszélni.

Továbbra is arra kérlek, hogy az elsődleges kapcsolattartási forma az email maradjon. Sürgős esetben természetesen nyugodtan telefonálhatsz is.

Kun Laura

Szülésznő

Már gyerekként az volt a tervem, hogy gyerekorvos leszek. Őszintén, első soron ezen az úton szerettem volna elindulni. Sima gimnáziumban érettségiztem és az orvosira szerettem volna jelentkezni, de végül úgy éreztem, hogy én nem vagyok „orvosnak való”. Sokat gondolkodtam, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Több elképzelésem volt, de a szülésznő mellett döntöttem. Bár az elején bizonytalan voltam, nem tudtam, hogy jó hivatást választottam-e. Az első szülésem volt az a pillanat, mikor tudtam, hogy igen, jó helyen vagyok. Egyszerűen egy kisbaba megszületése akkor is és az óta is nagy boldogsággal tölt el, és tudtam, hogy ezt szeretném csinálni egész életemben.
 
A Kistarcsai Flór Ferenc Kórházban voltam szülésznő tanuló. Itt tanultam a szakmám, nagyon szerettem itt „kis bába” lenni. 2009-ben az OKJ vizsgám után sajnos nem volt szabad hely így a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem el dolgozni. 3 évig dolgoztam itt. Ez idő alatt jártam a SOTE főiskolájára diplomás szülésznő végzettséget szerezni.
 
2013-ban a HIMG magánklinikán dolgoztam hajátültetési asszisztensként.
 
2014-ben diplomáztam és a Róbert Károly Magánkórházban kezdtem el dolgozni.
 
 
Néha úgy érzem, ha nem a munkahelyemen vagyok, akkor örökké tanulok.  Elsősorban németül.
 
Szabadidőmben szeretek jógázni és néha aerobikozni járok, de nagyon szeretek kirándulni, utazni, koncertre járni vagy csak otthon pihenni és olvasni.

Bogár Boglárka

Szülésznő

Harmati-Győrffy Krisztina, azaz Kriszta vagyok, perinatális szaktanácsadó, online marketing specialista, tanár, és life coach. Az egyes állomások nem a fenti sorrendben jöttek az életemben. A "forprofitos" múltat nehéz volt hátrahagyni az anyaságom kezdetén, és ez az élmény indított el a perinatális témakör (szülés-születés körüli időszak) irányába.

Azt gondolom, hogy az anyaság a legtartalmasabb önismereti út, ahol a tükröt a gyermekünk tartja elénk. Kiemelten fontos, hogy ennek az útnak a Kismama felkészülten, önbizalomtól duzzadva és pozitív energiákkal töltekezve, reális elvárásokkal induljon el. Ez egyben egy hosszú távú befektetés mind az egyén, mind az egész társadalmunk jövőjébe. Megtiszteltetés, hogy a 'Szülni jó' csapata tagjaként ebben az Édesanyákat támogathatom.

 

További érdekes cikkek!!

Emailben kaphatsz még hasoló tartalmakat, csak add meg az email címed lent!!

Ha érdekel a téma iratkozz fel hírlevélre! Értékes cikkeket videókat is osztok meg, amiknek egy része csak hírlevélben ovlasható!

I agree with the Használati feltételek
 

x

Szülni jó! - Joomla Site Templates