Vélemények (vágatlanul)

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"Nagyon hasznos nap volt számomra, számunkra. Sok újat tanultunk, és a meglévő elképzeléseink is megerősítést kaptak. Az előadókat nagyon felkészültnek és profinak ismertük meg, a közeg pedig barátságos, támogató volt."

Marczis István

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017 április

"Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk a tanfolyamon. Egyáltalán nem bántuk meg az időnk "rááldozását". A sok információt befogadható, könnyen megjegyezhető, követhető formában kaptuk. A nap végén jelentkeztünk a másik két tanfolyamra is. Azt hiszem, ez elmondja a véleményünk. :)"

Ivanics-Elek Tímea, Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Nagyon jól éreztem magam és a férjem is. Nagyon részletesen végig jártad a témaköröket. Képeket mutattál ezekről. A reborn babán is láthattuk és gyakorlatban kipróbálhattuk. Így már úgy gondolom, ha megszületik a babánk, tudni fogom mit kell csinálni. Nagyon szépen köszönjük neked ezt a szép előadást."

Ivanics-Elek Tímea, Szoptatásra felkészítő tanfolyam  2016.09.17

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"A szoptatás egy nagyon fontos téma.(Életben tartás miatt is.) Nagyon jó volt összegezve, letisztázva, megtapasztaltatva hallani róla. Sok bátorságot, erőt ad, ami segítségemre lesz, már az első napoktól! Férjemnek is hasznos volt, és biztos támaszom lesz a szoptatásban is."

Évi

Marosi Melinda, Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2016.09.17

"Nagyon hasznos a tanfolyam, megéri elmenni. Nem szabad az ilyenre a pénzt sajnálni, főleg ha a baba már úton van.:) Máshol nincs ilyen tanfolyam, így nagyon érdekelt, hogy milyen lesz. Sok ismerősöm nem tud/tudott szoptatni, valószínűleg az első napokban a kezdeti nehézségekbe ütközve ronthattak el valamit. Még a szülés picit hátra van, de sokkal magabiztosabbnak érzem magam a témában, mint azelőtt. Nem félek a szoptatástól, de ha bármi rossz is történne vannak természetes megoldások és nem az az eslő gondoloatom, hogy jó pl. begyulladt a mellem és abbahagyom a szoptatást, mert fáj. Nagyon hasznos volt, csak ajálani tudom, ugy ahogy a szülésre felkészítő tanfolyamot. ;) Ezek után a harmadik tanfolyamra is elmegyünk a férjemmel a sok hasznos információ miatt. Jobb egy tapasztalt szakértőtől "megtanulni", mint könyveket olvasni vagy az interneten böngészni néha valótlan infókat. Kôszönjük Ági a sok információt!"

Szoptatásra felkészítő tanfolyam 2017.01.21

"Minden nőnek szüksége van ilyen tanfolyamra, csak legföljebb nem tud róla! Nagyon hasznos, nélkülözhetetlen, már középiskolában tanítani lenne érdemes! "

K. Anna

Segítség a kezdetekhez tanfolyam 2017.05.20

"A "Segítség a kezdetekhez" tanfolyam messze felülmúlta az elvárásunkat. Kiválóan felépített, komplex program, ami a gyermekágyas időszak lelki, érzelmi hatásait éppúgy részletesen elénk tárta, mint a babaápolással kapcsolatos gyakorlati tippeket. Az interaktív beszélgetések, workshop jellegű csoportmunkák kiválóan segítettek minket egy-egy témakör elmélyítésében és megértésében. Minden kérdésre tisztán érthető, gyakorlati példákkal alátámasztott választ kaptunk az előadóktól. A nap végén boldog elégedettséggel távoztunk: 100%-ig leraktuk a voksunkat a kötődő nevelés elvei mellett. Az egész tanfolyam légköre, a sok "hasonló cipőben járó" pár jelenléte és kérdései, történetei egyértelműen segítettek ráhangolódni erre az időszakra. Úgy érezzük, hogy sokkal magabiztosabban és immár felkészülten fogunk neki vágni! Köszönjük Ági! 2017.05.20"

Füleki Éva

Szoptatásra felkészítő tanfolyam - 2017 április

"Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mindenről szó volt ami a szoptatás témához kapcsolódik. Örülök, hogy férjemmel együtt mentünk, neki is nagyon tetszett és biztos könnyebb lesz a kezdetekben, így hogy Ő is megfelelő tájékoztatást kapott. Gyakorlatias volt és sok olyan "hibára" felhívtátok a figyelmünket ami meg tudja nehezíteni a szoptatást, sok tévhitet sikerült eloszlatni. Nagyon jól éreztük magunkat, a helyszín és az egész előadás hangulata kiváló volt. Köszönjük! :)"

Rudrich Rita

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

"Ági szülésre felkészítő tanfolyama véleményem szerint egyedülálló.

Családanyaként és női szülészként, nőgyógyászként abszolút hiteles. Rengeteg hasznos információt megtudtam. Ritka, amikor orvos ilyen mértékű lelki támogatást is tud adni. Kellemes nyugodtság érzéssel és magabiztossággal távoztam :)

Mindenkinek tiszta szívből ajánlhatom, aki babát tervez vagy már babát vár."

Szülésre felkészítő tanfolyam 2016.09.03

Szülésre felkészítő tanfolyam - 2017.03.18

"Nagyon jó kis nap volt! Ezt a rengeteg információt érdekesen tálalva kaptuk, így nem unatkoztunk egy precig sem"

© 2019 Szülni jó. Minden jog fentartva.